Special fremstilling af profiler og lister

Special fremstilling af profiler og lister

Vi får tit spørgsmålet, om vi har et bestemt profil, og mange gange kan vi finde noget som ligner eller kan bruges som erstatning, men et 100% match kan være svært.
Der findes jo flere millioner profiler ude i den store verden, og mange er lavet til et specifikt projekt eller produkt, og med tiden kan disse blive udfaset eller helt udgå, hvilket gør det utrolig svært at finde en erstatning.

Hos Profillageret tilbyder vi fremstilling af profiler og lister i flere forskellige materialer.
De fleste vil sikkert tro at det er utrolig dyrt, hvilket det også kan være, men det behøver det ikke nødvendigvis at være.
Når vi snakker ekstrudering af tætningslister og profiler, så er der nogle ting man skal være opmærksom på.
Prisen pr. meter afhænger selvfølgelig af mængden, men en anden vigtig faktor i den beregning er også vægten pr. meter. For det kræver ikke nødvendigvis så mange meter af et stort profil, som det vil gøre med en lille tætningsliste.

Uanset hvad, så kræver det at der bliver lavet et værktøj til ekstruderen, som matcher kundens ønsker til profilet. Vi har her prøvet at opstille nogle ca. priser og mængder på fremstilling af special profiler.

TPEVærktøj: 750-995,- kr.Min. mængde: 100mMeterpris: Afhænger af gr./m
EPDMVærktøj: 2.500-3.500,- kr.Min. mængde: 300-500mMeterpris: Afhænger af gr./m
NR/SBRVærktøj: 2.500-3.500,- kr.Min. mængde: 300-500mMeterpris: Afhænger af gr./m
NBRVærktøj: 2.500-3.500,- kr.Min. mængde: 300-500mMeterpris: Afhænger af gr./m
SilikoneVærktøj: 4.000-5.000,- kr.Min. mængde: 200-500mMeterpris: Afhænger af gr./m

Alle priser er ex.moms.

Vi har gennem de sidste par år hjulpet både private og virksomheder med fremstilling af profiler, som ikke længere har været tilgængelig på markedet. Og det behøver ikke være en bøvlet process.
Hvis vi skal hjælpe med en special løsning, så vil det bedste være at få en teknisk tegning på profilet, men kan dette ikke lade sig gøre, eller har man ikke evner til den slags, så kan vi også nøjes med en stump af det gamle profil, men da vi laver en 1-til-1 kopi, kræver det at den stump vi modtager ikke er deformeret eller beskadiget på nogen måde, for det nye profil vil være en 100% kopi af det gamle.

Skal vi hjælpe dig med en speciel fremstillet gummiliste, så kontakt os pr. telefon eller mail, så tager vi en snak om dit projekt og mulighederne.